Ett nytt klubbrum i Västerås

I dag har vi på riktigt ”flyttat in” i vårt nya klubbrum på Västerås! Precis som tidigare är vi samlokaliserade med Hässlö Flygförening, men vi har nu fått vår egen ”business class lounge” med dator, färgskrivare, stolar, soffa, bord och förvaringsutrymmen. Skrivaren har trådlös anslutning, så du kan skriva ut direkt från mobilen eller plattan om så önskas. Ännu återstår en del småfix och utsmycknad, men det ser redan riktigt hemtrevligt ut. Och även om vi nu har vårt eget rum så har vi fortfarande full tillgång till husets övriga faciliteter.

Bygget pågår för fullt och inom kort kommer där att finnas både lektionssal, stor balkong med utsikt över fältet, övernattningsmöjligheter, med mera. Man kan utan att göra avkall på objektiviteten konstatera att SAS FK nu har sin starkaste basering på mycket lång tid, vilket har varit högst efterlängtat!

Passa på att titta in i klubbrummet nästa gång du är ute och flyger, eller på hangardagen den 17:e januari – du finner det i slutet av korridoren i husets nybyggda del, på markplan. Och torka gärna av fötterna, så håller det sig rent och snyggt längre.

Nedan ett panorama (klicka för mycket större bild) som visar hur det ser ut idag.

Klicka för större bild

Kommentera